Zachte taart met pure chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zachte taart met pure chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hapje nostalgie

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de cakevorm en bestuif met bloem.

  2. 2

    Verdeel de boter in vlokjes. Smelt ze samen met de chocolade au bain-marie. Voeg de eieren een voor een toe en schep goed om. Zeef er de bloem bij en schep er de poedersuiker door. Meng tot een glad beslag.

  3. 3

    Doe het chocoladebeslag in de cakevorm en schuif 18 tot 20 minuten in de oven. De binnenkant
    van de taart moet nog smeuïg zijn.

  4. 4

    Laat de chocoladetaart afkoelen en serveer eventueel met kant-en-klare crème anglaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de cakevorm en bestuif met bloem.

  2. 2

    Verdeel de boter in vlokjes. Smelt ze samen met de chocolade au bain-marie. Voeg de eieren een voor een toe en schep goed om. Zeef er de bloem bij en schep er de poedersuiker door. Meng tot een glad beslag.

  3. 3

    Doe het chocoladebeslag in de cakevorm en schuif 18 tot 20 minuten in de oven. De binnenkant
    van de taart moet nog smeuïg zijn.

  4. 4

    Laat de chocoladetaart afkoelen en serveer eventueel met kant-en-klare crème anglaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.