Rodekoolsla met feta en pompoenpitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rodekoolsla met feta en pompoenpitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Knapperig en fris

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    • Rasp de rode kool.
    • Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Klop een vinaigrette van de olijfolie met het citroensap, de azijn en de mosterd. Kruid met peper en zout

  3. 3

    Meng de rodekool, de ui en de bieten met de vinaigrette.

  4. 4

    Rooster de pompoenpitten met wat olijfolie, chilipoeder en zout in een hete pan, tot je ze hoort knisperen.

  5. 5

    Doe voor het serveren ¾ van de scheutjes, samen met de pompoenpitten bij de rodekoolsla.

  6. 6

    Vul glaasjes met de salade. Lepel er wat feta bovenop. Werk af met granaatappelpitten en de rest van de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    • Rasp de rode kool.
    • Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Klop een vinaigrette van de olijfolie met het citroensap, de azijn en de mosterd. Kruid met peper en zout

  3. 3

    Meng de rodekool, de ui en de bieten met de vinaigrette.

  4. 4

    Rooster de pompoenpitten met wat olijfolie, chilipoeder en zout in een hete pan, tot je ze hoort knisperen.

  5. 5

    Doe voor het serveren ¾ van de scheutjes, samen met de pompoenpitten bij de rodekoolsla.

  6. 6

    Vul glaasjes met de salade. Lepel er wat feta bovenop. Werk af met granaatappelpitten en de rest van de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.