Pappardelle met everzwijnragout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met everzwijnragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Koken met wild!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook en de uien. Maak de champignons schoon en snij ze in blokjes. Spoel de selder en snij in ringen. Fruit de groenten kort aan in een beetje boter.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout. Verhit boter in een stoofpan, schroei het vlees dicht en bestrooi met bloem. Voeg de ui, de knoflook en de selder toe en schep goed om.

  3. 3

    Blus met de rode wijn en laat even opkoken. Voeg dan de wildfond, de laurier, de jeneverbessen en salie toe en laat 1,5 uur pruttelen. Schep regelmatig om. Voeg de champignons toe en laat nog een halfuur pruttelen.

  4. 4

    Kook de pasta gaar. Bind de ragout met de confituur en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schep de pasta onder de ragout en serveer met parmezaan en salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook en de uien. Maak de champignons schoon en snij ze in blokjes. Spoel de selder en snij in ringen. Fruit de groenten kort aan in een beetje boter.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout. Verhit boter in een stoofpan, schroei het vlees dicht en bestrooi met bloem. Voeg de ui, de knoflook en de selder toe en schep goed om.

  3. 3

    Blus met de rode wijn en laat even opkoken. Voeg dan de wildfond, de laurier, de jeneverbessen en salie toe en laat 1,5 uur pruttelen. Schep regelmatig om. Voeg de champignons toe en laat nog een halfuur pruttelen.

  4. 4

    Kook de pasta gaar. Bind de ragout met de confituur en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schep de pasta onder de ragout en serveer met parmezaan en salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.