Recept

Ravioli met knikkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met gehaktballetjes

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met het ei en paneermeel. Vorm er balletjes van die zo groot zijn als een knikker.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Bak de balletjes goudbruin in de olie. Voeg er de spinazie aan toe en laat al omscheppend slinken. Kruid met zout, peper en cayennepeper.

  4. 4

    Serveer de balletjes en spinazie met de gekookte ravioli. Bestrooi met parmezaan en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met knikkers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met het ei en paneermeel. Vorm er balletjes van die zo groot zijn als een knikker.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Bak de balletjes goudbruin in de olie. Voeg er de spinazie aan toe en laat al omscheppend slinken. Kruid met zout, peper en cayennepeper.

  4. 4

    Serveer de balletjes en spinazie met de gekookte ravioli. Bestrooi met parmezaan en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!