Tempura van hondshaai met wasabi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tempura van hondshaai met wasabi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend lekker

bereiding
  1. 1

    Kruid de reepjes vis met peper en zout. Verwarm de friteuse voor op 180°C.

  2. 2

    Meng het maïszetmeel met de bloem en het bakpoeder. Voeg de gehakte koriander toe. Klop het eiwit los met het spuitwater. Meng kort door de bloemmix, het mag nog korrelig zijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de wasabimayonaise. Roer de mayonaise los en doe er het sap van ½ limoen en de wasabi naar smaak toe, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de visreepjes door het beslag en frituur ze in kleine porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de wasabi-mayonaise en de rest van de limoen en korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid de reepjes vis met peper en zout. Verwarm de friteuse voor op 180°C.

  2. 2

    Meng het maïszetmeel met de bloem en het bakpoeder. Voeg de gehakte koriander toe. Klop het eiwit los met het spuitwater. Meng kort door de bloemmix, het mag nog korrelig zijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de wasabimayonaise. Roer de mayonaise los en doe er het sap van ½ limoen en de wasabi naar smaak toe, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de visreepjes door het beslag en frituur ze in kleine porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de wasabi-mayonaise en de rest van de limoen en korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.