Konijnroulade met ovenaardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Konijnroulade met ovenaardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met appelmoes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de kruiden en rist ze af. Hak de salie fijn.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Meng ze met olijfolie, zout en de rozemarijn. Zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Stoof de sjalot en de knoflook in olie. Doe er de tijm en salie bij. Neem van het vuur af en meng met de mosterd.

  4. 4

    Leg de plakjes spek per 4 op het werkvlak zodat ze elkaar een beetje overlappen. Leg er de konijnfilets op en verdeel er de kruidenmix over. Rol op en maak vast met keukentouw.

  5. 5

    Schroei de rolletjes rondom dicht in olie. Blus met de wijn. Zet 15 tot 20 minuten bij de aardappelen in de oven. Bedruip af en toe met de braadjus, en schep ook de aardappelen om.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de kruiden en rist ze af. Hak de salie fijn.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Meng ze met olijfolie, zout en de rozemarijn. Zet 40 minuten in de oven.

  3. 3

    Stoof de sjalot en de knoflook in olie. Doe er de tijm en salie bij. Neem van het vuur af en meng met de mosterd.

  4. 4

    Leg de plakjes spek per 4 op het werkvlak zodat ze elkaar een beetje overlappen. Leg er de konijnfilets op en verdeel er de kruidenmix over. Rol op en maak vast met keukentouw.

  5. 5

    Schroei de rolletjes rondom dicht in olie. Blus met de wijn. Zet 15 tot 20 minuten bij de aardappelen in de oven. Bedruip af en toe met de braadjus, en schep ook de aardappelen om.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.