Chocolade radiocake
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolade radiocake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Zweedse lekkernij

bereiding
  1. 1

    Breng de slagroom aan de kook met de melk en honing.

  2. 2

    Roer er van het vuur af de fijngehakte chocola door. Blijf roeren tot de chocola is gesmolten. Meng er beetje bij beetje de boter door.

  3. 3

    Bekleed een cakeblik met plasticfolie. Schenk een dunne laag van het chocolademengsel in het blik en dek die af met lange vingers.

  4. 4

    Ga zo door met het maken van lagen en eindig met chocolade. Zet de cake een nachtje in de koelkast om op te stijven.

  5. 5

    Snijd de koude cake in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de slagroom aan de kook met de melk en honing.

  2. 2

    Roer er van het vuur af de fijngehakte chocola door. Blijf roeren tot de chocola is gesmolten. Meng er beetje bij beetje de boter door.

  3. 3

    Bekleed een cakeblik met plasticfolie. Schenk een dunne laag van het chocolademengsel in het blik en dek die af met lange vingers.

  4. 4

    Ga zo door met het maken van lagen en eindig met chocolade. Zet de cake een nachtje in de koelkast om op te stijven.

  5. 5

    Snijd de koude cake in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.