Capellini met pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Capellini met pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en hou apart. Spoel en halveer de tomaten. Pel de knoflook.

  3. 3

    Snij de pancetta in reepjes en bak ze in wat olijfolie. Doe er de erwtjes en de oregano bij. Pers er de knoflook bij. Kruid met peper en zout en laat even garen.

  4. 4

    Meng de pasta, de rucola en de pijnboompitten met de erwtjes en het spek.

  5. 5

    Besprenkel met olijfolie en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en hou apart. Spoel en halveer de tomaten. Pel de knoflook.

  3. 3

    Snij de pancetta in reepjes en bak ze in wat olijfolie. Doe er de erwtjes en de oregano bij. Pers er de knoflook bij. Kruid met peper en zout en laat even garen.

  4. 4

    Meng de pasta, de rucola en de pijnboompitten met de erwtjes en het spek.

  5. 5

    Besprenkel met olijfolie en werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.