Linguine met zalm en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met zalm en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Iedereen is er fan van

bereiding
  1. 1

    Breng de groentebouillon aan de kook, zet het vuur lager en pocheer er de vis 8 minuten in. Kook ondertussen ook de pasta beetgaar

  2. 2

    Spoel en snipper de venkel. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verkruimel de gepocheerde vis.

  3. 3

    Smelt de boter, roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg er de wijn, visbouillon en melk aan toe en laat al roerend indikken. Kruid met cayennepeper en zout.

  4. 4

    Schep de geraspte citroenschil, tomaten, venkel en zalm door de saus en laat mee verwarmen. Meng met de pasta en werk vervolgens af met verse koriander en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de groentebouillon aan de kook, zet het vuur lager en pocheer er de vis 8 minuten in. Kook ondertussen ook de pasta beetgaar

  2. 2

    Spoel en snipper de venkel. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verkruimel de gepocheerde vis.

  3. 3

    Smelt de boter, roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg er de wijn, visbouillon en melk aan toe en laat al roerend indikken. Kruid met cayennepeper en zout.

  4. 4

    Schep de geraspte citroenschil, tomaten, venkel en zalm door de saus en laat mee verwarmen. Meng met de pasta en werk vervolgens af met verse koriander en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.