Groentensatés met kruidige marinade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentensatés met kruidige marinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook veggies kunnen genieten van een barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij een aubergine en 3 courgettes in plakken, 2 rode paprika's in reepjes.

    Pers een limoen uit.

    Pers 2 teentjes knoflook.

  2. 2

    Roer een marinade met de olie, de knoflook, het paprikapoeder, het basilicum en de cayennepeper.

  3. 3

    Overgiet de groenten met de marinade en zet 1 uur in de koelkast.

  4. 4

    Maak spiesjes met de groenten en rooster ze 4 minuten op de grill.

  5. 5

    Meng de olijfolie met het limoensap, kruid met peper en zout. Besprenkel de saté met de limoendressing en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij een aubergine en 3 courgettes in plakken, 2 rode paprika's in reepjes.

    Pers een limoen uit.

    Pers 2 teentjes knoflook.

  2. 2

    Roer een marinade met de olie, de knoflook, het paprikapoeder, het basilicum en de cayennepeper.

  3. 3

    Overgiet de groenten met de marinade en zet 1 uur in de koelkast.

  4. 4

    Maak spiesjes met de groenten en rooster ze 4 minuten op de grill.

  5. 5

    Meng de olijfolie met het limoensap, kruid met peper en zout. Besprenkel de saté met de limoendressing en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.