Entrecote in een spekjasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Entrecote in een spekjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Snij de entrecote in 4 gelijke stukken. Wikkel rond elk stuk plakjes spek die u vastzet met een houten prikker.

  2. 2

    Rooster de entrecotes 5 minuten aan elke kant. Kruid met zwarte peper uit de molen en grof zeezout.

  3. 3

    Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze nog 10 minuten verder garen met het rooster op het hoogste niveau.

  4. 4

    Schuif de entrecotes naar de zijkant van het rooster en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.

  5. 5

    Schik het vlees op borden en werk af met gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de entrecote in 4 gelijke stukken. Wikkel rond elk stuk plakjes spek die u vastzet met een houten prikker.

  2. 2

    Rooster de entrecotes 5 minuten aan elke kant. Kruid met zwarte peper uit de molen en grof zeezout.

  3. 3

    Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze nog 10 minuten verder garen met het rooster op het hoogste niveau.

  4. 4

    Schuif de entrecotes naar de zijkant van het rooster en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.

  5. 5

    Schik het vlees op borden en werk af met gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.