Recept

Entrecote in een spekjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Snij de entrecote in 4 gelijke stukken. Wikkel rond elk stuk plakjes spek die u vastzet met een houten prikker.

  2. 2

    Rooster de entrecotes 5 minuten aan elke kant. Kruid met zwarte peper uit de molen en grof zeezout.

  3. 3

    Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze nog 10 minuten verder garen met het rooster op het hoogste niveau.

  4. 4

    Schuif de entrecotes naar de zijkant van het rooster en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.

  5. 5

    Schik het vlees op borden en werk af met gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Entrecote in een spekjasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!