Kalfsrolletjes met lauwe tomatensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsrolletjes met lauwe tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Superrolletjes

bereiding
  1. 1

    Spoel de krielaardappelen en kook ze gaar in de schil.

  2. 2

    Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en hak ze grof, samen met de olijven. Meng met de parmezaan, wat peper en 4 eetlepels van de tomatenolie. Verdeel het mengsel over het vlees. Rol op en zet vast met een prikker.

  3. 3

    Bak de vleesrolletjes rondom aan in olijfolie. Blus met de wijn en de kalfsfond. Laat 15 minuten zachtjes stoven.

  4. 4

    Spoel en halveer de kerstomaten. Stoof ze zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er vervolgens het basilicum en de azijn door.

  5. 5

    Bak de krieltjes in olijfolie. Serveer ze bij de tomaten en de vleesrolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de krielaardappelen en kook ze gaar in de schil.

  2. 2

    Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en hak ze grof, samen met de olijven. Meng met de parmezaan, wat peper en 4 eetlepels van de tomatenolie. Verdeel het mengsel over het vlees. Rol op en zet vast met een prikker.

  3. 3

    Bak de vleesrolletjes rondom aan in olijfolie. Blus met de wijn en de kalfsfond. Laat 15 minuten zachtjes stoven.

  4. 4

    Spoel en halveer de kerstomaten. Stoof ze zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er vervolgens het basilicum en de azijn door.

  5. 5

    Bak de krieltjes in olijfolie. Serveer ze bij de tomaten en de vleesrolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.