Kalfsrolletjes met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsrolletjes met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker stevig

bereiding
  1. 1

    Meng 125 g geitenkaas met 1 el honing en een takje salie. Leg 4 plakken Breydelham plat op een schoon werkvlak. 

  2. 2

    Leg op elke plak ham een platgeslagen kalfslapje. Smeer elk kalfslapje in met geitenkaas. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Rol het kalfslapje op en rijg vast met een tandenstoker. 

  4. 4

    Snij een lookbol in twee, bak beide helften in een klontje boter en doe er de kalfsrolletjes bij. Verwijder daarna de look en het vlees en blus de jus met 2 el droge witte wijn.

  5. 5

    Voeg 2 takjes salie toe en besprenkel met het sap van 1 citroen. Schraap de bakrestjes los en overgiet het vlees met de saus. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng 125 g geitenkaas met 1 el honing en een takje salie. Leg 4 plakken Breydelham plat op een schoon werkvlak. 

  2. 2

    Leg op elke plak ham een platgeslagen kalfslapje. Smeer elk kalfslapje in met geitenkaas. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Rol het kalfslapje op en rijg vast met een tandenstoker. 

  4. 4

    Snij een lookbol in twee, bak beide helften in een klontje boter en doe er de kalfsrolletjes bij. Verwijder daarna de look en het vlees en blus de jus met 2 el droge witte wijn.

  5. 5

    Voeg 2 takjes salie toe en besprenkel met het sap van 1 citroen. Schraap de bakrestjes los en overgiet het vlees met de saus. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.