Kalfsrolletjes met geitenkaas

  • 25 min
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Meng 125 g geitenkaas met 1 el honing en een takje salie. Leg 4 plakken Breydelham plat op een schoon werkvlak. 

  2. Leg op elke plak ham een platgeslagen kalfslapje. Smeer elk kalfslapje in met geitenkaas. Kruid met peper en zout. 

  3. Rol het kalfslapje op en rijg vast met een tandenstoker. 

  4. Snij een lookbol in twee, bak beide helften in een klontje boter en doe er de kalfsrolletjes bij. Verwijder daarna de look en het vlees en blus de jus met 2 el droge witte wijn.

  5. Voeg 2 takjes salie toe en besprenkel met het sap van 1 citroen. Schraap de bakrestjes los en overgiet het vlees met de saus. 

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kalfsrolletjes met courgette

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kalfsrolletjes met boontjessalade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kalfsrolletjes met lauwe tomatensalade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kalfsrolletjes met spinazie

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Kalfsrolletjes met ham en salie