Perzikpotje met crumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Perzikpotje met crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk crunchy

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng de honing met de boter in een pannetje en laat 5 minuten koken. Roer geregeld en schuim geregeld af.

  3. 3

    Strooi de hazelnoten en het amandelpoeder op een bakplaat met bakpapier en laat ze enkele minuten kleuren in de voorverwarmde oven. Doe het poeder en de noten met de havervlokken bij de honing en de boter en meng. Bestrijk het afkoelde bakblik met olie, giet er het mengsel in en laat afkoelen en opdrogen.

  4. 4

    Pel de perziken en snij ze in stukjes. Meng de coulis met de vanillesuiker en de stukjes perzik.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over 4 glaasjes. Hak het noten-havermengsel grof en strooi het over het fruit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng de honing met de boter in een pannetje en laat 5 minuten koken. Roer geregeld en schuim geregeld af.

  3. 3

    Strooi de hazelnoten en het amandelpoeder op een bakplaat met bakpapier en laat ze enkele minuten kleuren in de voorverwarmde oven. Doe het poeder en de noten met de havervlokken bij de honing en de boter en meng. Bestrijk het afkoelde bakblik met olie, giet er het mengsel in en laat afkoelen en opdrogen.

  4. 4

    Pel de perziken en snij ze in stukjes. Meng de coulis met de vanillesuiker en de stukjes perzik.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over 4 glaasjes. Hak het noten-havermengsel grof en strooi het over het fruit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.