Cheeseburger (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cheeseburger (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hamburgertopper

bereiding
  1. 1

    Bereid het gehakt volgens het basisrecept (klik hier) en vorm er 8 kleine burgers van.

  2. 2

    Spoel en droog de sla, waterkers en bieslook. Scheur de sla in stukken. Snipper de bieslook grof. Snij de cheddar in staafjes. Bewaar de waterkers voor de afwerking. Hussel de rest door elkaar.

  3. 3

    Klop een dressing van olijfolie, wittewijnazijn, peper en zout naar smaak.

  4. 4

    Bak de burgers in olijfolie, en leg er net voor het einde van de baktijd een plakje smeltkaas op.

  5. 5

    Snij de broodjes open, beleg ze met de burgers en werk af met waterkers. Serveer met de cheddarsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid het gehakt volgens het basisrecept (klik hier) en vorm er 8 kleine burgers van.

  2. 2

    Spoel en droog de sla, waterkers en bieslook. Scheur de sla in stukken. Snipper de bieslook grof. Snij de cheddar in staafjes. Bewaar de waterkers voor de afwerking. Hussel de rest door elkaar.

  3. 3

    Klop een dressing van olijfolie, wittewijnazijn, peper en zout naar smaak.

  4. 4

    Bak de burgers in olijfolie, en leg er net voor het einde van de baktijd een plakje smeltkaas op.

  5. 5

    Snij de broodjes open, beleg ze met de burgers en werk af met waterkers. Serveer met de cheddarsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.