Recept

Zalm met peperkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met aardappelschijfjes

bereiding
  1. 1

    Kneus de peperbolletjes. Meng ze met het broodkruim. Bestrijk de zalm met olijfolie en druk 'm aan beide kanten in het pepermengsel.

  2. 2

    Verwarm de grill van de oven voor. Meng de dragon met de mayonaise.

  3. 3

    Boen de aardappelen en limoenen schoon en snij ze in dunne plakjes. Bak ze 6 à 8 minuten in olijfolie. Kruid met zout.

  4. 4

    Leg de zalm 4 minuten aan beide kanten onder de ovengrill. Serveer met de aardappelen en de limoen. Werk af met wat groen en geef er de dragonmayonaise apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met peperkorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!