Gevulde tomaten met gehakt en spiegelei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde tomaten met gehakt en spiegelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De kinderfavoriet

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Zet ze omgekeerd op een bord met keukenpapier en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geraspte parmezaan en de kruiden. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Vul de tomaten met het gehakt.

  3. 3

    Zet de gevulde tomaten in een met boter ingevette ovenschaal. Schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Breek voorzichtig, één voor één, de kwarteleitjes in aparte kommen. Bak ze als een spiegeleitje in de pan. Leg op elke tomaat een spiegelei, werk af met dille en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Zet ze omgekeerd op een bord met keukenpapier en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geraspte parmezaan en de kruiden. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Vul de tomaten met het gehakt.

  3. 3

    Zet de gevulde tomaten in een met boter ingevette ovenschaal. Schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Breek voorzichtig, één voor één, de kwarteleitjes in aparte kommen. Bak ze als een spiegeleitje in de pan. Leg op elke tomaat een spiegelei, werk af met dille en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.