Klassieke hamburger
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Klassieke hamburger

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mét spiegelei

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng hem met het gehakt, 1 ei, de beschuiten, peper en zout. Vorm er 4 hamburgers van. Leg ze 20 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de tomaat in plakken.

  3. 3

    Bak de hamburgers goudbruin. Bak het spek krokant. Bak 4 spiegeleieren, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de broodjes en snij ze open. Beleg ze met sla, een hamburger, plakjes tomaat, spek en een spiegelei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng hem met het gehakt, 1 ei, de beschuiten, peper en zout. Vorm er 4 hamburgers van. Leg ze 20 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de tomaat in plakken.

  3. 3

    Bak de hamburgers goudbruin. Bak het spek krokant. Bak 4 spiegeleieren, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de broodjes en snij ze open. Beleg ze met sla, een hamburger, plakjes tomaat, spek en een spiegelei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.