Pastapannetje met pittige worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastapannetje met pittige worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met extra pit

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Spoel de groenten en het basilicum. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Laat schrikken onder ijskoud water en uitlekken. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snipper het basilicum.

  3. 3

    Verwijder het vel van de worst en snij ze in plakjes. Bak ze even in olijfolie, samen met de knoflook, sjalot en pijnboompitten.

  4. 4

    Doe er de tomaten, broccoli en pasta bij en laat goed mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout en werk af met wat basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Spoel de groenten en het basilicum. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Laat schrikken onder ijskoud water en uitlekken. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snipper het basilicum.

  3. 3

    Verwijder het vel van de worst en snij ze in plakjes. Bak ze even in olijfolie, samen met de knoflook, sjalot en pijnboompitten.

  4. 4

    Doe er de tomaten, broccoli en pasta bij en laat goed mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout en werk af met wat basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.