Recept

Zabaglione met rode vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italiaanse sabayon

bereiding
  1. 1

    Spoel de bessen en laat ze goed uitlekken. Hou enkele mooie bessen apart. Snij de grotere vruchten in stukjes. Rist de aalbessen van de takjes. Verdeel het fruit over 4 glazen.

  2. 2

    Roer de eidooiers met de suiker en de wijn los in een pannetje. Klop op een zacht vuurtje tot een gladde crème.

  3. 3

    Verdeel de zabaglione over de glazen, werk af met een framboos en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zabaglione met rode vruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de bessen en laat ze goed uitlekken. Hou enkele mooie bessen apart. Snij de grotere vruchten in stukjes. Rist de aalbessen van de takjes. Verdeel het fruit over 4 glazen.

  2. 2

    Roer de eidooiers met de suiker en de wijn los in een pannetje. Klop op een zacht vuurtje tot een gladde crème.

  3. 3

    Verdeel de zabaglione over de glazen, werk af met een framboos en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!