Sint-jakobsvruchten met asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvruchten met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Typisch Belgisch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. 

  2. 2

    Verwarm 1 el notenolie met 2 el olijfolie in een wokpan. Roerbak de lente-ui en asperges (voeg de kopjes hiervan pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. Bak ze snel op hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistaches. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. 

  2. 2

    Verwarm 1 el notenolie met 2 el olijfolie in een wokpan. Roerbak de lente-ui en asperges (voeg de kopjes hiervan pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. Bak ze snel op hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistaches. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!