Sint-jakobsvruchten met asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvruchten met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Typisch Belgisch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. 

  2. 2

    Verwarm 1 el notenolie met 2 el olijfolie in een wokpan. Roerbak de lente-ui en asperges (voeg de kopjes hiervan pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. Bak ze snel op hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistaches. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. 

  2. 2

    Verwarm 1 el notenolie met 2 el olijfolie in een wokpan. Roerbak de lente-ui en asperges (voeg de kopjes hiervan pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. Bak ze snel op hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verdeel de groenten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistaches. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.