Pannenkoeken met pompelmoessalade en karamel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoeken met pompelmoessalade en karamel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onweerstaanbaar lekker

bereiding
  1. 1

    Mix de eieren, de melk, de bloem en 2 el suiker tot een glad deeg. Laat 20 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Schil het fruit, snij in blokjes en meng. Vang het sap op en meng het met de yoghurt en 2 el suiker.

  3. 3

    Bak in wat olie mooie goudbruine pannenkoeken van het deeg. Hou ze warm onder aluminiumfolie of in een voorverwarmde oven.

  4. 4

    Verhit de rest van de suiker, samen met een scheutje water, in een steelpannetje. Laat warmen tot de karamel goudbruin kleurt.

  5. 5

    Leg telkens een pannenkoek op een bord, vul met de fruitsalade en vouw dicht. Werk af met een streepje karamel en enkele toefjes yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de eieren, de melk, de bloem en 2 el suiker tot een glad deeg. Laat 20 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Schil het fruit, snij in blokjes en meng. Vang het sap op en meng het met de yoghurt en 2 el suiker.

  3. 3

    Bak in wat olie mooie goudbruine pannenkoeken van het deeg. Hou ze warm onder aluminiumfolie of in een voorverwarmde oven.

  4. 4

    Verhit de rest van de suiker, samen met een scheutje water, in een steelpannetje. Laat warmen tot de karamel goudbruin kleurt.

  5. 5

    Leg telkens een pannenkoek op een bord, vul met de fruitsalade en vouw dicht. Werk af met een streepje karamel en enkele toefjes yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.