Italiaans gevulde gehaktballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaans gevulde gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een rauwkostsalade

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in zonnebloemolie. Snij de tomaatjes fijn en doe ze erbij. Schep er ook de peterselie door.

  2. 2

    Vorm van het gehakt nootgrote balletjes. Druk er een gaatje in en vul het met een koffielepel van de tomatenmix. Duw het gehakt rond de vulling weer dicht.

  3. 3

    Klop het ei los. Wentel de balletjes eerst door ei, en daarna door paneermeel. Bak ze rondom gaar in zonnebloemolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in zonnebloemolie. Snij de tomaatjes fijn en doe ze erbij. Schep er ook de peterselie door.

  2. 2

    Vorm van het gehakt nootgrote balletjes. Druk er een gaatje in en vul het met een koffielepel van de tomatenmix. Duw het gehakt rond de vulling weer dicht.

  3. 3

    Klop het ei los. Wentel de balletjes eerst door ei, en daarna door paneermeel. Bak ze rondom gaar in zonnebloemolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.