Frambozenconfituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een topklassieker

bereiding
  1. 1

    Meng de frambozen met de suiker en het citroensap. Snij het vanillestokje open en schraap er het merg bij. Laat 30 minuten rusten.

  2. 2

    Breng de frambozen al roerend aan de kook en laat ze 5 minuten flink doorkoken.

  3. 3

    Giet de confituur in brandschone potjes en draai er meteen de deksels op. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frambozenconfituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng de frambozen met de suiker en het citroensap. Snij het vanillestokje open en schraap er het merg bij. Laat 30 minuten rusten.

  2. 2

    Breng de frambozen al roerend aan de kook en laat ze 5 minuten flink doorkoken.

  3. 3

    Giet de confituur in brandschone potjes en draai er meteen de deksels op. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!