Kaasmuffins met chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasmuffins met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele gebakjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker schuimig. Klop er de eieren door. Schep er de roomkaas, plattekaas, citroenschil, vanillesuiker en een snuifje zout door.

  3. 3

    Meng het maïszetmeel met het bakpoeder. Verkruimel de chocoladekoekjes. Spatel zetmeel en koekjes door de kaasmassa.

  4. 4

    Beboter de muffinvormpjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over en zet 30 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  5. 5

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain-marie. Bestrooi de muffins met poedersuiker en werk af met gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker schuimig. Klop er de eieren door. Schep er de roomkaas, plattekaas, citroenschil, vanillesuiker en een snuifje zout door.

  3. 3

    Meng het maïszetmeel met het bakpoeder. Verkruimel de chocoladekoekjes. Spatel zetmeel en koekjes door de kaasmassa.

  4. 4

    Beboter de muffinvormpjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over en zet 30 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  5. 5

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain-marie. Bestrooi de muffins met poedersuiker en werk af met gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.