Kaasmuffins met chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasmuffins met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele gebakjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker schuimig. Klop er de eieren door. Schep er de roomkaas, plattekaas, citroenschil, vanillesuiker en een snuifje zout door.

  3. 3

    Meng het maïszetmeel met het bakpoeder. Verkruimel de chocoladekoekjes. Spatel zetmeel en koekjes door de kaasmassa.

  4. 4

    Beboter de muffinvormpjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over en zet 30 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  5. 5

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain-marie. Bestrooi de muffins met poedersuiker en werk af met gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker schuimig. Klop er de eieren door. Schep er de roomkaas, plattekaas, citroenschil, vanillesuiker en een snuifje zout door.

  3. 3

    Meng het maïszetmeel met het bakpoeder. Verkruimel de chocoladekoekjes. Spatel zetmeel en koekjes door de kaasmassa.

  4. 4

    Beboter de muffinvormpjes en bestuif ze met bloem. Verdeel er het beslag over en zet 30 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  5. 5

    Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain-marie. Bestrooi de muffins met poedersuiker en werk af met gesmolten chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!