Gehakt met bonen en gremolata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehakt met bonen en gremolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend fris dankzij een beetje citroen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen en de selder, snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. 

  2. 2

    Bak de ui en knoflook glazig in de olie. Voeg er de groenten aan toe en bak kort mee. Doe er het gehakt bij en bak rul op hoog vuur. Kruid met zout en peper. 

  3. 3

    Schep er de tomatenpuree, gepelde tomaten en witte bonen door. Laat een halfuurtje sudderen. 

  4. 4

    Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes en doe ze bij de saus. 

  5. 5

    Maak de gremolata. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie. Vermeng alles goed en doe de gremolata bij de saus. Kruid met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen en de selder, snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. 

  2. 2

    Bak de ui en knoflook glazig in de olie. Voeg er de groenten aan toe en bak kort mee. Doe er het gehakt bij en bak rul op hoog vuur. Kruid met zout en peper. 

  3. 3

    Schep er de tomatenpuree, gepelde tomaten en witte bonen door. Laat een halfuurtje sudderen. 

  4. 4

    Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes en doe ze bij de saus. 

  5. 5

    Maak de gremolata. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie. Vermeng alles goed en doe de gremolata bij de saus. Kruid met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.