Crumble met peren en bosbessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crumble met peren en bosbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke crumble met een fruitige combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Schil de peren, snij ze in vieren, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes.

    Spoel de bosbessen en dep ze droog.

  2. 2

    Meng de verse kaas met de eieren, het maïszetmeel, de suiker, de stukjes peer en 2/3 van de bosbessen. Verdeel over 4 ovenschaaltjes. Zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Meng de boter met de suiker, bloem, havervlokken en amandelschilfers tot een kruimelig deegje.

  4. 4

    Haal de schaaltjes uit de oven en verdeel er de rest van de bosbessen en het crumblemengsel over. Zet opnieuw in de oven en bak nog 20 minuten. Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Schil de peren, snij ze in vieren, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes.

    Spoel de bosbessen en dep ze droog.

  2. 2

    Meng de verse kaas met de eieren, het maïszetmeel, de suiker, de stukjes peer en 2/3 van de bosbessen. Verdeel over 4 ovenschaaltjes. Zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Meng de boter met de suiker, bloem, havervlokken en amandelschilfers tot een kruimelig deegje.

  4. 4

    Haal de schaaltjes uit de oven en verdeel er de rest van de bosbessen en het crumblemengsel over. Zet opnieuw in de oven en bak nog 20 minuten. Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.