Recept

Zeebarbeel met tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lichte lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en ontpit 4 tomaten, snij ze in blokjes. Snipper 1 teentje knoflook. Snij een handvol basilicumblaadjes in reepjes. 

  2. 2

    Meng de tomaten met de knoflook, het basilicum en 1 dl olijfolie (bij voorkeur extra vierge). Breng op smaak met peper en fleur de sel (of ander zout). Laat 1 uur rusten in de koelkast; schep tussendoor regelmatig om.

  3. 3

    Bak 600 g filets van zeebarbeel op de velkant. Keer na 2 minuten om en kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Draai het vuur zachter en bak nog 2 minuten. Serveer de vis met de tomatensla. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zeebarbeel met tomatensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!