Lamsbrochettes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsbrochettes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gemarineerd

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snipper hem fijn. Snij het vlees in grote blokjes en schik ze in een schotel. Bestrooi met de knoflooksnippers en besprenkel met een straaltje olie. Bestrooi met de komijn, ras el hanout, zout en peper. Dek af met plasticfolie en laat 1 uur rusten in de koelkast.

  2. 2

    Pel de ui en snij ze in grove stukken. Spoel de kerstomaten. Verhit een gietijzeren plaat of grillpan. Rijg de blokjes vlees aan spiesjes, afwisselend met een stuk ui en een kerstomaatje.

  3. 3

    Laat de brochettes 4 minuten roosteren aan elke kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snipper hem fijn. Snij het vlees in grote blokjes en schik ze in een schotel. Bestrooi met de knoflooksnippers en besprenkel met een straaltje olie. Bestrooi met de komijn, ras el hanout, zout en peper. Dek af met plasticfolie en laat 1 uur rusten in de koelkast.

  2. 2

    Pel de ui en snij ze in grove stukken. Spoel de kerstomaten. Verhit een gietijzeren plaat of grillpan. Rijg de blokjes vlees aan spiesjes, afwisselend met een stuk ui en een kerstomaatje.

  3. 3

    Laat de brochettes 4 minuten roosteren aan elke kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.