Blinde vinken van kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Blinde vinken van kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met pasta

bereiding
  1. 1

    Zet de oven op 180°C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon. Hak 150 g fijn, snij de rest in plakjes. Pel en snipper 2 sjalotten. Fruit ze in olijfolie, samen met de gehakte champignons. Meng het broodkruim, de tijm, dragon en het gehakt. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de kipfilets horizontaal doormidden. Leg de helften tussen plasticfolie en sla ze plat. Verdeel er het gehakt over, rol op en bind vast met keukentouw.

  4. 4

    Braad de rolletjes aan in olie en zet 20 minuten in de oven. Bedruip geregeld met het braadvocht.

  5. 5

    Snij 2 sjalotten in parten en stoof ze glazig in olie. Doe er de knoflook, champignonplakjes en room bij. Kruid met peper en zout en laat garen.

  6. 6

    Serveer de vinken met de saus en met pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zet de oven op 180°C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon. Hak 150 g fijn, snij de rest in plakjes. Pel en snipper 2 sjalotten. Fruit ze in olijfolie, samen met de gehakte champignons. Meng het broodkruim, de tijm, dragon en het gehakt. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de kipfilets horizontaal doormidden. Leg de helften tussen plasticfolie en sla ze plat. Verdeel er het gehakt over, rol op en bind vast met keukentouw.

  4. 4

    Braad de rolletjes aan in olie en zet 20 minuten in de oven. Bedruip geregeld met het braadvocht.

  5. 5

    Snij 2 sjalotten in parten en stoof ze glazig in olie. Doe er de knoflook, champignonplakjes en room bij. Kruid met peper en zout en laat garen.

  6. 6

    Serveer de vinken met de saus en met pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.