Salade met toast van Hervekaas en Limburgse stroop
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met toast van Hervekaas en Limburgse stroop

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk op knapperige toast

bereiding
  1. 1

    Roer een dressing van de mosterd, de olie en het bier. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel en droog de sla. Meng ze met de dressing en verdeel over de borden. Bestrooi met pijnboompitten en cranberry's.

  3. 3

    Verwarm de ovengrill voor. Snij de kaas in plakjes. Halveer het stokbrood, snij de helften horizontaal open en rooster ze onder de grill.

  4. 4

    Bestrijk elke toast met een klein beetje stroop en leg er de kaas op. Zet onder de grill tot de kaas uitsmelt. Schik de toasts op de salade en werk af met de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roer een dressing van de mosterd, de olie en het bier. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel en droog de sla. Meng ze met de dressing en verdeel over de borden. Bestrooi met pijnboompitten en cranberry's.

  3. 3

    Verwarm de ovengrill voor. Snij de kaas in plakjes. Halveer het stokbrood, snij de helften horizontaal open en rooster ze onder de grill.

  4. 4

    Bestrijk elke toast met een klein beetje stroop en leg er de kaas op. Zet onder de grill tot de kaas uitsmelt. Schik de toasts op de salade en werk af met de scheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.