Recept

Kipsalade met waterkers en walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris slaatje

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de waterkers. Hak de walnoten grof.

  2. 2

    Breng de wijn aan de kook met het blad laurier, de peperkorrels en 250 ml water. Laat er de kip zachtjes in pocheren.

  3. 3

    Neem de kip uit het kookvocht en verdeel ze in reepjes.

  4. 4

    Klop een dressing van de zonnebloemolie, de ciderazijn, de mosterd en de honing. Roer er ook 3 eetlepels van het pocheervocht door. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de kip met de waterkers en de walnoten. Schenk er de dressing over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipsalade met waterkers en walnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!