Recept

Orecchiette met broccoli en gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prettig bord pasta

bereiding
  1. 1

    Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Pel en snipper de sjalot. Snipper het chilipepertje, zonder de zaadjes, fijn.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de mosterd, de verkruimelde beschuiten, peper en zout. Rol er kleine balletjes van.

  3. 3

    Kook de orechiette beetgaar. Blancheer de broccoli 3 minuten in gezouten water en laat goed uitlekken.

  4. 4

    Stoof de sjalot in 3 el olijfolie. Doe er de balletjes bij en bak ze gaar. Meng ze met de pasta en de broccoli. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de vier borden en werk af met het fijngesnipperde chilipepertje en de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!