Kipstoofpotje met vermicelli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipstoofpotje met vermicelli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met knapperige groentjes

bereiding
  1. 1

    Breng 1 l water aan de kook met de bouillonblokjes, de laurier en de peperbolletjes. Snij de kipfilets in stukjes. Draai het vuur lager, zodat de bouillon net niet meer kookt, en pocheer er in porties de kip in (10 minuten per portie). Schep de stukjes kip met een schuimspaan uit de bouillon.

  2. 2

    Breng de bouillon weer aan de kook. Snij de groenten fijn en doe ze samen met de vermicelli bij de bouillon. Roer goed. Laat 10 minuten zacht garen.

  3. 3

    Doe de kip en de peterselie bij de bouillon. Laat nog een minuutje doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Serveer het stoofpotje met brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng 1 l water aan de kook met de bouillonblokjes, de laurier en de peperbolletjes. Snij de kipfilets in stukjes. Draai het vuur lager, zodat de bouillon net niet meer kookt, en pocheer er in porties de kip in (10 minuten per portie). Schep de stukjes kip met een schuimspaan uit de bouillon.

  2. 2

    Breng de bouillon weer aan de kook. Snij de groenten fijn en doe ze samen met de vermicelli bij de bouillon. Roer goed. Laat 10 minuten zacht garen.

  3. 3

    Doe de kip en de peterselie bij de bouillon. Laat nog een minuutje doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Serveer het stoofpotje met brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.