Lamsspiesjes met tarwekorrels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsspiesjes met tarwekorrels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en hak de kruiden. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met de verse kruiden, de pijnboompitten, de ras-el-hanout, het paprikapoeder, het citroensap, peper en zout. Laat één uur rusten in de koelkast. 

  3. 3

    Vorm dikke worstjes van het lamsgehakt en prik ze op een satéstokje. Grill ze rondom gaar en goudbruin. 

  4. 4

    Kook intussen de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vermeng ze met de boter. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Verwarm de tomatensaus. Serveer ze bij de spiesjes en de graantjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en hak de kruiden. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met de verse kruiden, de pijnboompitten, de ras-el-hanout, het paprikapoeder, het citroensap, peper en zout. Laat één uur rusten in de koelkast. 

  3. 3

    Vorm dikke worstjes van het lamsgehakt en prik ze op een satéstokje. Grill ze rondom gaar en goudbruin. 

  4. 4

    Kook intussen de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vermeng ze met de boter. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Verwarm de tomatensaus. Serveer ze bij de spiesjes en de graantjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.