Scampi's met spinazie en knoflooktoast
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampi's met spinazie en knoflooktoast

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smullen maar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill voor.

  2. 2

    Pel de scampi’s tot het staartje en verwijder het darmkanaal op de rug.

  3. 3

    Maak de groenten schoon. Snij de paprika’s in reepjes, de chili in ringen. Hak de gember.

  4. 4

    Wrijf over de sneetjes brood met een gehalveerd teentje knoflook. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Verhit 4 el olijfolie in de wok en fruit de chili en gember even. Doe er de paprika en scampi’s bij en bak even. Voeg de spinazie toe en schep om tot hij geslonken is.

  6. 6

    Breng de scampi’s op smaak met peper en zout en serveer met de knoflooktoast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill voor.

  2. 2

    Pel de scampi’s tot het staartje en verwijder het darmkanaal op de rug.

  3. 3

    Maak de groenten schoon. Snij de paprika’s in reepjes, de chili in ringen. Hak de gember.

  4. 4

    Wrijf over de sneetjes brood met een gehalveerd teentje knoflook. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Verhit 4 el olijfolie in de wok en fruit de chili en gember even. Doe er de paprika en scampi’s bij en bak even. Voeg de spinazie toe en schep om tot hij geslonken is.

  6. 6

    Breng de scampi’s op smaak met peper en zout en serveer met de knoflooktoast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.