• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cappellini met peterseliepesto en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pasta

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de pesto. Rooster de pijnboompitten even. Pel de knoflook. Pluk de blaadjes van de peterselie (hou wat apart voor de afwerking).

  2. 2

    Pureer de peterselieblaadjes in de blender, samen met de parmezaan, pijnboompitten, knoflook en 4 eetlepels olijfolie. Voeg eventueel meer olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Snij de kip in stukjes en kruid met peper en zout. Bak ze gaar in olijfolie.

  5. 5

    Meng de pasta met de pesto en de kip. Werk af met parmezaanschilfers en wat groen van de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de pesto. Rooster de pijnboompitten even. Pel de knoflook. Pluk de blaadjes van de peterselie (hou wat apart voor de afwerking).

  2. 2

    Pureer de peterselieblaadjes in de blender, samen met de parmezaan, pijnboompitten, knoflook en 4 eetlepels olijfolie. Voeg eventueel meer olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Snij de kip in stukjes en kruid met peper en zout. Bak ze gaar in olijfolie.

  5. 5

    Meng de pasta met de pesto en de kip. Werk af met parmezaanschilfers en wat groen van de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.