Spaghetti met scampi's en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met scampi's en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel en snel

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de kerstomaatjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de ansjovis heel fijn.

  2. 2

    Bak de ui glazig in olijfolie. Doe er de ansjovis, knoflook en chili naar smaak bij. Roerbak tot de ansjovis wegsmelt. Doe er de tomatenpuree bij en roerbak nog even.

  3. 3

    Blus met de wijn en laat inkoken. Voeg de kerstomaatjes, oregano en kappertjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht sudderen.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar. Bak de scampi’s in boter en kruid ze met peper, zout en cayennepeper.

  5. 5

    Meng de pasta met de saus, de rucola en de scampi’s. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de kerstomaatjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de ansjovis heel fijn.

  2. 2

    Bak de ui glazig in olijfolie. Doe er de ansjovis, knoflook en chili naar smaak bij. Roerbak tot de ansjovis wegsmelt. Doe er de tomatenpuree bij en roerbak nog even.

  3. 3

    Blus met de wijn en laat inkoken. Voeg de kerstomaatjes, oregano en kappertjes toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht sudderen.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar. Bak de scampi’s in boter en kruid ze met peper, zout en cayennepeper.

  5. 5

    Meng de pasta met de saus, de rucola en de scampi’s. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.