Zeeduivelstoofpotje met broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeeduivelstoofpotje met broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol smaak

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rasp de limoenschil en pers de vrucht uit.

  2. 2

    Stoof de sjalot en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de stengels citroengras en de broccoli bij en roerbak even. Schenk er de wijn en kokosmelk bij en breng aan de kook.

  3. 3

    Doe er de vis bij en zet het vuur zachter. Laat 4 minuten garen. Breng op smaak met limoensap, geraspte limoenschil, cayennepeper en zout.

  4. 4

    Bind het stoofpotje met wat maïszetmeel. Schep er de lente-ui door en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rasp de limoenschil en pers de vrucht uit.

  2. 2

    Stoof de sjalot en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de stengels citroengras en de broccoli bij en roerbak even. Schenk er de wijn en kokosmelk bij en breng aan de kook.

  3. 3

    Doe er de vis bij en zet het vuur zachter. Laat 4 minuten garen. Breng op smaak met limoensap, geraspte limoenschil, cayennepeper en zout.

  4. 4

    Bind het stoofpotje met wat maïszetmeel. Schep er de lente-ui door en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.