Recept

Gegrilde zeeduivel met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges kort in kokend gezouten water. Laat uitlekken. Halveer de knoflookteentjes zonder ze te pellen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Bestrijk de vismoten met olijfolie. Laat ze aan beide kanten 2 minuten kleuren in de grillpan, en leg ze dan in een ovenschaal. Voeg er de asperges, knoflook en tijm aan toe.

  4. 4

    Besprenkel de vis en asperges met olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout. Zet de schotel nog 5 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde zeeduivel met groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!