Gegrilde zeeduivel met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde zeeduivel met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges kort in kokend gezouten water. Laat uitlekken. Halveer de knoflookteentjes zonder ze te pellen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Bestrijk de vismoten met olijfolie. Laat ze aan beide kanten 2 minuten kleuren in de grillpan, en leg ze dan in een ovenschaal. Voeg er de asperges, knoflook en tijm aan toe.

  4. 4

    Besprenkel de vis en asperges met olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout. Zet de schotel nog 5 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges kort in kokend gezouten water. Laat uitlekken. Halveer de knoflookteentjes zonder ze te pellen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Bestrijk de vismoten met olijfolie. Laat ze aan beide kanten 2 minuten kleuren in de grillpan, en leg ze dan in een ovenschaal. Voeg er de asperges, knoflook en tijm aan toe.

  4. 4

    Besprenkel de vis en asperges met olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout. Zet de schotel nog 5 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.