Zeeduivelspiesjes met tomatensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeeduivelspiesjes met tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke brochette

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Halveer de kerstomaatjes. Snij de paprika in blokjes. Snij het pepertje in ringen. Pel de ui en snij hem doormidden. Snipper één helft, snij de andere in stukken.

  2. 2

    Meng de kerstomaatjes met de gesnipperde ui, de peperringetjes, de peterselie en de pinda's. Breng op smaak met de sesamolie, wijnazijn, peper en zout.

  3. 3

    Snij de vis in blokjes. Prik ze afwisselend met de paprika en ui op spiesjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de spiesjes met olijfolie en bestrooi ze met de gember. Grill ze rondom goudbruin. Serveer met de tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Halveer de kerstomaatjes. Snij de paprika in blokjes. Snij het pepertje in ringen. Pel de ui en snij hem doormidden. Snipper één helft, snij de andere in stukken.

  2. 2

    Meng de kerstomaatjes met de gesnipperde ui, de peperringetjes, de peterselie en de pinda's. Breng op smaak met de sesamolie, wijnazijn, peper en zout.

  3. 3

    Snij de vis in blokjes. Prik ze afwisselend met de paprika en ui op spiesjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de spiesjes met olijfolie en bestrooi ze met de gember. Grill ze rondom goudbruin. Serveer met de tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.