Recept

Rode mul met groentemix

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk stukje vis

bereiding
  1. 1

    Laat de maïs uitlekken. Halveer de lente-ui in de lengte.

  2. 2

    Kook de erwtjes 5 minuten. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Roerbak de lente-ui 2 minuten in olijfolie. Doe er de erwtjes en de maïs bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon, dek af en laat 10 minuten zachtjes garen.

  4. 4

    Verwarm olijfolie met wat cayennepeper en bak er de vis in: eerst 2 minuten op de velkant, dan 3 minuten op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de groenten over de borden en leg er 2 visfilets bij. Werk eventueel af met kervel.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode mul met groentemix

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!