Rode mul met groentemix
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode mul met groentemix

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk stukje vis

bereiding
  1. 1

    Laat de maïs uitlekken. Halveer de lente-ui in de lengte.

  2. 2

    Kook de erwtjes 5 minuten. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Roerbak de lente-ui 2 minuten in olijfolie. Doe er de erwtjes en de maïs bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon, dek af en laat 10 minuten zachtjes garen.

  4. 4

    Verwarm olijfolie met wat cayennepeper en bak er de vis in: eerst 2 minuten op de velkant, dan 3 minuten op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de groenten over de borden en leg er 2 visfilets bij. Werk eventueel af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de maïs uitlekken. Halveer de lente-ui in de lengte.

  2. 2

    Kook de erwtjes 5 minuten. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Roerbak de lente-ui 2 minuten in olijfolie. Doe er de erwtjes en de maïs bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon, dek af en laat 10 minuten zachtjes garen.

  4. 4

    Verwarm olijfolie met wat cayennepeper en bak er de vis in: eerst 2 minuten op de velkant, dan 3 minuten op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de groenten over de borden en leg er 2 visfilets bij. Werk eventueel af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.