Recept

Rode mul met groentemix

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk stukje vis

bereiding
  1. 1

    Laat de maïs uitlekken. Halveer de lente-ui in de lengte.

  2. 2

    Kook de erwtjes 5 minuten. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Roerbak de lente-ui 2 minuten in olijfolie. Doe er de erwtjes en de maïs bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon, dek af en laat 10 minuten zachtjes garen.

  4. 4

    Verwarm olijfolie met wat cayennepeper en bak er de vis in: eerst 2 minuten op de velkant, dan 3 minuten op de andere kant. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de groenten over de borden en leg er 2 visfilets bij. Werk eventueel af met kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode mul met groentemix

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!