Recept

Kalfslapjes primavera

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Knapperige groentjes

bereiding
  1. 1

    Pel de zilveruitjes. Schil de wortelen en snij in plakjes. Spoel de selder en snij in boogjes. Maak de champignons schoon, snij ze in plakjes.

  2. 2

    Snij de kalfslapjes in brede repen en laat ze snel kleuren in olijfolie. Doe er de selder bij en 1 takje dragon. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht garen - voeg er eventueel een scheutje water aan toe.

  3. 3

    Kook de wortelen 10 minuten in lichtgezouten water. Doe er de champignons en zilveruitjes bij en laat nog 10 minuten koken. Giet af en laat uitlekken. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kook de rijst gaar. Verwarm de room zachtjes en breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  5. 5

    Verdeel de rijst, de groenten en het vlees over de borden. Werk af met de rest van de dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes primavera

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!