Recept

Gestoomde visrolletjes met wortelreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond en lekker

bereiding
  1. 1

    Stoof de ui, de knoflook en de wortelstaafjes samen met de gember aan in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en schenk er de bouillon bij. Laat 5 minuten zacht koken, tot de wortelen beetgaar zijn.

  2. 2

    Rol de visfilets op en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met citroensap. Leg ze bij de groenten en laat 5 minuten sudderen tot de vis gaar is.

  3. 3

    Maak de prei schoon en halveer hem. Snij beide stukken in brede repen. Stoof aan in een beetje olijfolie.

  4. 4

    Verdeel de prei over de borden. Schep de visrolletjes met een schuimspaan uit de wortelsaus en leg ze bovenop de prei.

  5. 5

    Breng de saus op smaak met citroensap en tabasco en lepel ze over de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gestoomde visrolletjes met wortelreepjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!