Aardbeienmeringue
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardbeienmeringue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Meringue met een rode toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150 °C.

    Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf, en voeg ondertussen beetje bij beetje de suiker toe. Klop er ook het maïszetmeel en de azijn door, tot het een glanzend geheel wordt.

  3. 3

    Verdeel de aardbeien over ovenschaaltjes. Schep er het eiwitmengsel op. Zet in de oven en draai de temperatuur naar 120 °C.

  4. 4

    Haal de meringue na 30 minuten uit de oven. Serveer warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150 °C.

    Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf, en voeg ondertussen beetje bij beetje de suiker toe. Klop er ook het maïszetmeel en de azijn door, tot het een glanzend geheel wordt.

  3. 3

    Verdeel de aardbeien over ovenschaaltjes. Schep er het eiwitmengsel op. Zet in de oven en draai de temperatuur naar 120 °C.

  4. 4

    Haal de meringue na 30 minuten uit de oven. Serveer warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.