Wok met runderreepjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met runderreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met rijst of noedels

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in dunne reepjes. Meng het ei met de sojasaus, de sherry en het maïszetmeel. Schep er het vlees door. Laat afgedekt minstens 30 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de peultjes schuin doormidden, de paprika’s en wortelen in staafjes, de lente-ui in ringetjes.

  3. 3

    Verhit olie in een wok en roerbak het vlees snel goudbruin. Schep het op een vel aluminiumfolie, maak goed dicht en laat rusten.

  4. 4

    Roerbak de groenten enkele minuten. Schenk er de wijn en de bouillon bij. Roerbak nog 5 à 7 minuten. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng het vlees en de uitgelopen jus door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in dunne reepjes. Meng het ei met de sojasaus, de sherry en het maïszetmeel. Schep er het vlees door. Laat afgedekt minstens 30 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de peultjes schuin doormidden, de paprika’s en wortelen in staafjes, de lente-ui in ringetjes.

  3. 3

    Verhit olie in een wok en roerbak het vlees snel goudbruin. Schep het op een vel aluminiumfolie, maak goed dicht en laat rusten.

  4. 4

    Roerbak de groenten enkele minuten. Schenk er de wijn en de bouillon bij. Roerbak nog 5 à 7 minuten. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng het vlees en de uitgelopen jus door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.