Recept

Schorseneren in een sesamjasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk voorgerecht

bereiding
  1. 1

    Spoel en schil de schorseneren. Kook ze ongeveer 7 minuten in gezouten water met het citroensap. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en dep droog.

  2. 2

    Meng in een bord het paneermeel met de sesamzaadjes, kruid met peper en zout. Wentel de schorseneren achtereenvolgens in de bloem, de losgeklopte eieren en het paneermeel.

  3. 3

    Verhit de frituurolie tot 180°C. Frituur de schorseneren in porties in 5 tot 7 minuten goudgeel. Laat uitlekken op keukenpapier en hou ze warm.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, kruid met peper en zout. Maak er de veldsla en de kiemgroenten mee aan.

  5. 5

    Schik de salade en de schorseneren op de borden. Geef de chilisaus er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schorseneren in een sesamjasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel en schil de schorseneren. Kook ze ongeveer 7 minuten in gezouten water met het citroensap. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en dep droog.

  2. 2

    Meng in een bord het paneermeel met de sesamzaadjes, kruid met peper en zout. Wentel de schorseneren achtereenvolgens in de bloem, de losgeklopte eieren en het paneermeel.

  3. 3

    Verhit de frituurolie tot 180°C. Frituur de schorseneren in porties in 5 tot 7 minuten goudgeel. Laat uitlekken op keukenpapier en hou ze warm.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, kruid met peper en zout. Maak er de veldsla en de kiemgroenten mee aan.

  5. 5

    Schik de salade en de schorseneren op de borden. Geef de chilisaus er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!