Gemarineerde kippenboutjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde kippenboutjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een groene salade

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uitjes schoon. Snij 8 mooie sprieten groen af en hou apart. Snij de rest van de uitjes in ringen.

  2. 2

    Roer een dressing van de mosterd, de honing, het citroensap, 2 eetlepels olie, peper en zout. Wrijf er de kippenboutjes mee in. Laat 30 minuten marineren en schep geregeld om.

  3. 3

    Verdeel de kippenboutjes over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ze 30 minuten in de oven (keer af en toe om), of tot ze goudgeel en gaar zijn.

  4. 4

    Knoop vervolgens rond elk kippenboutje een sprietje lente-ui en schik ze in een schaal. Bestrooi met de uiringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uitjes schoon. Snij 8 mooie sprieten groen af en hou apart. Snij de rest van de uitjes in ringen.

  2. 2

    Roer een dressing van de mosterd, de honing, het citroensap, 2 eetlepels olie, peper en zout. Wrijf er de kippenboutjes mee in. Laat 30 minuten marineren en schep geregeld om.

  3. 3

    Verdeel de kippenboutjes over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ze 30 minuten in de oven (keer af en toe om), of tot ze goudgeel en gaar zijn.

  4. 4

    Knoop vervolgens rond elk kippenboutje een sprietje lente-ui en schik ze in een schaal. Bestrooi met de uiringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.