Komkommersalade met lamsvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Komkommersalade met lamsvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris en kleurrijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 120°C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het dicht in olie. Leg in een braadschaal en zet 1u30 in de oven.

  2. 2

    Spoel de komkommer. Trek hem - ongeschild - met een dunschiller in slierten. Schil de paprika's met de dunschiller en snij ze in reepjes. Pel de ui en snij hem in ringen.

  3. 3

    Neem het vlees uit de oven en laat het 20 minuten rusten.

  4. 4

    Roer een dressing van de appelazijn, 4 eetlepels olie, een snuifje chili, wat suiker, peper en zout.

  5. 5

    Snij het vlees in plakjes en verdeel over de borden. Voeg de groenten toe en besprenkel met dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 120°C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het dicht in olie. Leg in een braadschaal en zet 1u30 in de oven.

  2. 2

    Spoel de komkommer. Trek hem - ongeschild - met een dunschiller in slierten. Schil de paprika's met de dunschiller en snij ze in reepjes. Pel de ui en snij hem in ringen.

  3. 3

    Neem het vlees uit de oven en laat het 20 minuten rusten.

  4. 4

    Roer een dressing van de appelazijn, 4 eetlepels olie, een snuifje chili, wat suiker, peper en zout.

  5. 5

    Snij het vlees in plakjes en verdeel over de borden. Voeg de groenten toe en besprenkel met dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.