Panna cotta van karnemelk en honing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta van karnemelk en honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Panna cotta met een twist

bereiding
  1. 1

    Laat de gelatine weken in koud water. Snij het vanillestokje in de lengte bijna helemaal door en schraap het merg eruit. Doe de karnemelk, de room, het poedersuiker, het vanillemerg en het stokje in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is gesmolten.

  2. 2

    Haal van het vuur en verwijder het vanillestokje. Voeg de gelatine toe. Meng goed. Laat afkoelen.

  3. 3

    Lepel in elk glaasje 1 el honing. Overgiet met het panna cotta-mengsel. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met mini-suikereitjes en suikerblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de gelatine weken in koud water. Snij het vanillestokje in de lengte bijna helemaal door en schraap het merg eruit. Doe de karnemelk, de room, het poedersuiker, het vanillemerg en het stokje in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is gesmolten.

  2. 2

    Haal van het vuur en verwijder het vanillestokje. Voeg de gelatine toe. Meng goed. Laat afkoelen.

  3. 3

    Lepel in elk glaasje 1 el honing. Overgiet met het panna cotta-mengsel. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met mini-suikereitjes en suikerblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.